Házirend

No1 Szalon házirend

 

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK:
1.: A No1 Szalon területére való belépéssel a házirend minden pontját megismertem és elfogadom.
2.: A No1 Szalon teljes területén, beleértve a mosdókat is, a nap 24 órájában, biztonsági céllal mozgókép felvétel készül. A Szalon területére való belépésemmel ezt elfogadom.
3.: A No1 Szalon teljes területén, hírverés céllal képek készülnek melyek tulajdonjogai, függetlenül a rajta szereplő személyektől a Snodabil Sport Kft. tulajdonát képezik. A képek készítését és tulajdonjogát nem vitatom, szabad közzétételét online és offline módon is engedélyezem.
4.: A No1 Szalon területén elszenvedett sérüléseimért kizárólag magamat tartom felelősnek, jogi eljárást semmilyen esetben nem indítok.
5.: A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a No1 Szalon területére való belépésre, ha elfogadom a No1 Szalon házirendjét és biztonsági szabályzatait, valamint tudomásul veszem, hogy annak betartását a vezetőség és biztonsági személyzet végzik. A rendezvényeken való részvételhez érvényes személyi igazolvány és tárgynapra megvásárolt jegy szükséges.
6.: Az adott estére megvásárolt karszalag, egyszeri belépésre jogosít.
7.: A hatályos jogszabályok értelmében a 18 életévüket be nem töltött személyek, megkülönböztetett karszalagot kapnak mivel számukra az alkohol kiszolgálása és fogyasztása tilos. A 14 életévüket be nem töltött személyek, szülői felügyelet mellett, 22:00-ig tartózkodhatnak a No1 Szalon területén.
8.: Nem megfelelő viselkedést tanúsító vagy nem megfelelő öltözetű személyek belépését vagy tartózkodását megszüntethetjük.
9.: Belépőjegy visszaváltásra, felhasználást követően, semmilyen indokkal nincs lehetőség, mert belépés előtt 100%-ig megismertem a No1 Szalon szolgáltatásait és programját.
10.: A No1 Szalon területére, emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszert behozni tilos. Amennyiben ezt megtettem, megfizetem és megrendelem a No1 Szalon által tartott termékek közül azt, ami az általam tilosan behozott terméknek a leginkább megfelel és a személyzet megállapít.
11.: Asztalokon, székeken és egyéb bútortárgyakon táncolni életveszélyes és tilos.
12.: A No1 Szalon területén, magára hagyott tárgyakért, ruhaneműkért felelőséget nem vállalunk, kamerafelvételt kizárólag a rendőrség kérésére adunk.
13.: A No1 Szalon területén, fogyasztásom alkalmával a megszokottól eltérő, magasabb szintű takarítási munkálatra van szükség, 10% de minimum 10.000 Ft szervízdíjat számítunk fel.

BOWLING:
1.: A pályák területére kizárólag a No1 Szalon által erre kijelölt, alkalmas, úgynevezett bowling cipőbe lépek be.
2.: A bowling pályákat saját felelőségre használom, amennyiben sérülést szenvednék, kizárólag magamat tartom érte felelősnek, jogi eljárást semmilyen esetben nem indítok.
3.: A bowling pályák területére étel és ital felvitele tilos.
4.: Versenyben lévő játékosnak a játék ideje alatt étel és ital fogyasztása tilos.
5.: A bowling pályákban való károkozás, feljelentést követően 100.000 Ft-5.000.000 Ft kártérítést von maga után.

BILIÁRD:
1.: A biliárd asztalokat saját felelőségre használom, amennyiben sérülést szenvednék, kizárólag magamat tartom érte felelősnek, jogi eljárást semmilyen esetben nem indítok.
2.: A biliárd asztalok közvetlen közelébe, beleértve az asztal területét is, étel és ital elhelyezése tilos.
3.: A biliárd asztalban való károkozás, feljelentést követően 50.000 Ft-500.000 Ft kártérítést von maga után.
4.: Versenyben lévő játékosnak a játék ideje alatt étel és ital fogyasztása tilos.

DARTS:
1.: A darts pályákat és táblákat saját felelőségre használom, amennyiben sérülést szenvednék, kizárólag magamat tartom érte felelősnek, jogi eljárást semmilyen esetben nem indítok.
2.: A darts pályák és táblák közvetlen közelébe, étel és ital elhelyezése tilos.
3.: A darts pályákban és táblákban való károkozás, feljelentést követően 50.000 Ft-500.000 Ft kártérítést von maga után.
4.: Versenyben lévő játékosnak a játék ideje alatt étel és ital fogyasztása tilos.